Dragi femei

De fiecare data ne chinuiti cu intrebarea :“La ce te gandesti ?“ Nu stiu de ce dracu tot intrebati asta pentru ca raspunsul trebuie sa va fie relativ clar .

Este stiintific dovedit ca un barbat se gandeste in 90% din timpul lui liber la sex.

Ca sa nu mai avem discutii de genul asta in viitor, sa socotim un pic si ca sa simplificam sa reducem totul la o singura zi

1zi = 24 de ore

Daca ne gandim ca un barbat care munceste, doarme 7 ore pe noapte , timp in care in conditii normale nu i se pune o astfel de intrebare , mai raman 17 ore.

Daca din aceste 17 ore scadem 9 ore, cand Zeul vostru munceste ( drumul dus intors pana la munca e inclus ) ar mai ramane 8 ore .

Din aceste 8 ore se mai poate scadea 1 ora ,pe care o petrece la dus , wc , barbierit etc .Deci lui Adam i-ar mai ramane inca 7 ore libere.

90% din 7 ore sunt 6, 3 ore sau mai clar 6 ore si 18 minute .Deci unui barbat ii raman doar 42 de minute pe zi ,cand NU se gandeste la sex .In timpul asta se gandeste la fotbal , masini sau la bere .

Deci , dragele mele femei , daca vreti sa va mai intrebati jumatatea voastra pretioasa la ce se gandeste intr-un moment dat , verificati daca nu se uita la meci , daca nu e ocupat cu masina sau daca nu bea cumva o bere .. ca altfel intrebarea e fara rost 😀

Reclame
Acest articol a fost publicat în Umor. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s