Metode de a incheia o relatie

Cum se incheie un contract de munca stie toata lumea .Personal!Ochi in ochi, barbateste pana ori sunt ambii multumiti , ori unul paraseste bocind camera.
In relatiile interumane sau mai bine zis la sfarsitul unor astfel de realtii nu mai e chiar asa de simplu , exceptand bocitul si plecatul din camera.In anii care i-am petrecut pana acum pe pamant , am facut o selectie de modalitati de a incheia o relatie, care de care mai creativa si pe care vreau sa v-o pun la dispozitie.
PERSONAL; Probabil cea mai “ adulta “ forma .Dezavantajul la o astfel de metoda este ca se poate lasa usor cu complicatii.E posibil ca in timpul discutiei sa te loveasca compasiunea si sa o ceri de nevasta .Deci , mare atentie , nu te lasa influentat de smiorcaieli chiar daca se transforma in bocete sau esti amenintat cu sinucidere .
PRIN TELEFON;Are cam aceleasi neajunsuri ca si prima metoda , doar ca nu trebuie sa fii langa respectiva prezent si sa-i privesti lacrimile amestecate cu rimel .In afara de asta lacrimile nu te impresioneaza chiar asa de mult daca le auzi numai si nu le vezi .Nu as trece sub tacere dezavantajul , ca in cazul in care totusi te cuprinde compasiunea si o ceri de nevasta nu poti sa ai sex cu ea imediat .Cel putin nu sex normal .
PRIN S.M.S.In principiu o metoda pe care o recomand .Rapida , simpla eficienta si prezinta avantajul ca ai si dovada scrisa pentru eventuale neintelegeri ( nu se stie niciodata ).Singura problema e cu mobilul care are o tastatura prea mica pentru degetele sanatoase ale unui barbat. Mai trebuie sa te si concentrezi sa nu faci greseli de ortografie ca sa aiba motiv sa rada de tine pe tema asta .
PE MESSENGER.O varianta slefuita a sms-ului .E ieftina , se poate scrie mult mai repede si in caz de nevoie ( de exemplu datorita compasiunii involuntare ) poti sa dispari de pe net si sa-ti schimbi nick-ul , pentru ca o astfel de schimbare e mult mai putin complicata decat o schimbare de numar de telefon.
PRINTR-UN PRIETEN ;Destul de uzuala metoda este o reminescenta din anii de scoala primara;”Tu Mariuta , mi-a zis Vasile sa iti spun ca totul s-a terminat intre voi “.O metoda efectiva , fara prea multe complicatii , doar ca se intampla relativ des ca ( fericitul ?) curier al tristei vesti sa se aleaga cu sex si apoi nevasta .
PRIN PARINTI .Aceasta metoda la care tineam foarte mult s-a demodat din pacate in timpurile actuale cand in loc de telefon comun in casa fiecare are propriul lui mobil .Pe vremuri era asa de simplu si de rapid totul .”Familia Tanase ? Sarumana doamna Tanase , Mariuta la telefon, as putea sa vorbesc un pic cu Vasile ?” “Nu ! Nu este acasa si nici nu vrea sa te mai vada stricaciune ce esti !Stim exact ce ai facut in tabara din vara , tu si curvele alea de college de camera nesimtito!Cum de ai indraznit asa ceva , ca sunt degetele cu care te inchini si gura cu care mai tarziu o sa-ti saruti copii !Dispari ca ne scarbesti pe toti !”
Reclame
Acest articol a fost publicat în Umor. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s