Psihotanti -Update

Verena -15 ani
Ieri m-am culcat cu prietenul meu si azi ma mananca ingrozitor flocii .Ce ar putea fi ? Multumesc .

Felicitari Verena! Ai reusit sa-ti frigi buzele de la conserva. Ar fi bine sa-l intrebi pe prietenul tau prin ce alte conserve si-a bagat carnaciorul .Sau poate ai doar latzei de care poti scapa relativ repede .Ai nevoie de o sticla de spirt cu care sa-ti umezesti bine flocii si de un bat de chibrit .

Andrei-17 ani
Ultima data cand m-am jucat cu sanii prietenei mele erau tari ca piatra si ea nu ii are asa de tari in mod normal .Imi poti da o explicatie pentru ce mi s-a intamplat ?

Sigur ca da si explicatia e realtiv simpla .Cineva ti-a inlocuit papusa de cauciuc din dulap cu un manechin dintr-o vitrina.

Vasi 16 ani

Cand am erectie si stau culcat penisul sta practic culcat pe burta mea , dar daca ma ridic in picioare sta paralel cu podeaua .E normal asa ceva ?

Felicitari Isaac Newton , tocmai ai descoperit atractia gravitationala .

Cineva -11 ani
De la ce varsta pot sa am o pula sculata?

Pai la 11 ani ar fi trebuit sa ai deja de mai multe ori asa ceva .In caz ca esti fata si traiesti in Romania ( ca nu am priceput exact ce esti dupa pseudonim ) , atunci abia la 18 ani ai voie oficial sa ai o pula sculata.

Anita -14 ani

Aseara am descoperit pe net un site de filme porno si in timp ce ma uitam la un astfel de film am simtit nevoia sa imi bag degetul in pizda .Asta inseamna ca sunt perversa??

Nu draga mea , e absolut normal asa ceva .Sincer sa fiu si eu cand ma uit la astfel de filme mi-as baga degetul in pizde.

Meda- 17 ani
Prietenul meu are 1, 94 cm inaltime si 92 de kg greutate . Asta inseamna ca e prea gras? Si daca da, cum pot sa il ajut sa slabeasca mai repede ?

Spune-i ca metoda cea mai rapida de slabire e o absorbtie de grasime operativa .Dar sa nu te lasi cumva convinsa de el ca ai putea sa-l ajuti tu absorbind-u-l prin „ ventil“

Vlad 18 ani
Prietena mea imi cere sa o lovesc in timp ce ne futem .Eu nu vreau sa fac asta dar ea mi-a explicat ca fara sa o bat nu ajunge la orgasm . Poti sa-mi explici care e cauza ?

No , unele femei au nevoie de bataie ca sa realizeze ca a dat norocul peste ele.

Fabian 17 ani
Am o prietena de 16 ani si mi-a spus ca nu a sarutat inca nici un baiat pana acum .Pot sa inteleg de aici ca este virgina ?

Hm , eu stiu ce sa zic ? Intreaba si tu toate curvele din bordeluri pe care le-am futut si nu au vrut in ruptul capului sa ma sarute .

Laura 14 ani
Ieri am gasit in dulapul mamei mele o pula de cauciuc ascunsa intre haine . Oare de ce foloseste mama asa ceva , pentru ca tata e in fiecare zi acasa ?

Eh fetita mea , eu zic sa continui cautarile , precis o sa gasesti undeva si papusa de cauciuc a tatalui tau.

Elena 17 ani

Buna, as vrea sa te intreb ceva ! Prietena mea cea mai buna mi-a povestit ieri ca are ciclu menstrual de 3 saptamani si nu se mai termina ,Pur si simplu nu se mai opreste .Ce ar putea sa faca , ca la ginecolog nu vrea sa mearga ?Merci !!!

Iar o intrebare pentru „ prietena cea mai buna „ 😀
Dar acum sa vorbim serios ,Spune-i prietenei tale sa mai aiba rabdare un pic .Daca de 3 saptamani nu se opreste , nu mai poate dura mult si hemoragia se va termina de la sine.

Oana 14 ani
Am o problema cat se poate de grava ! Acum cateva zile am ramas singura acasa si mi-am bagat un castravete in pasarica .Nu stiu cum s-a intamplat dar o bucata din el mi-a ramas inauntru .Ce sa fac? Mi-e frica sa le spun parintilor mei si sa merg la doctor nu am curaj .Te rog mult mult de tot sa ma ajuti !!

Off mai fetelor , de cate ori sa va repet sa folositi doar castraveti de cea mai buna calitate.Daca nu sunteti sigure , e indicat sa intrebati vanzatorul daca respectiva leguma e adecvata pentru pizde .

Mona -17 ani
Eu si cu prietenul meu facem sex des si am constatat ca doar in pozitia „pe la spate „ ajungem amandoi la orgasm .Este posibil ca pozitia asta sa stimuleze orgasmul mai mult decat celelate pozitii ?

Sa ma exprim asa .. daca amandoi sunteti urati ca noaptea si nu e cazul sa va vedeti moacele in timp ce va futeti , e posibil ca sa aveti orgasm doar in pozitia asta.

Sofia -15 ani

Am si eu o intrebare !Daca o fata isi baga un salam in pizda e pervers ?

Na ia , merge , ca sa ma exprim asa . Mult mai pervers e sa impingi dupa salam untul si felia de paine.

Lidia 16 ani

Buna , poti sa imi explici si mie care e diferenata dintre sex anall si cel oral ???

Hallo Lidia , diferenta nu e asa de importanta.. Mult mai importanta e ordinea…

Mihaela -14 ani

Buna ! Marturisesesc ca ma masturbez des cu dushul in baie si stiu ca asta nu e bine .Intrebarea mea e daca se poate ramane din cauza asta gravida ?

Sigur ca poti ramane gravida Mihaela !! In fiecare seara la statia de distributie a apei se aduna o ceata intreaga de tineri care fac laba si ejaculeaza in rezervoarele de apa.:D

Adrian -17 ani

Saptamana trecuta prietena mea mi-a facut sex oral si de atunci am probleme cand trebuie sa ma pish. Ce s-a intamplat si ce pot face ?

1,Spune-i prietenei tale sa-si scoata guma de mestecat din gura intainte sa ti-o suga .

2.Ia o scobitoare si scoate-ti bucata de guma de mestecat de pe gaura carnaciorului tau dupa care ai sa vezi ca o sa curga apa iar normal .

Stefan 15 ani

Vreau sa ma culc cu prietena mea prima data si ea mi-a spus ca in momentul penetrarii himenul plezneste. Acum mi-e frica ca zgomotul produs de himen o sa atraga atentia parintilor sau vecinilor pentru ca locuiesc la bloc .Ce pot face ?

Exact Stefan , asa se intampla!! Eu te sfatuiesc sa iti lasi pula inauntru si atunci suflul exploziei o sa se absoarba prin gaura pulii se va raspandi prin tot corpul tau se va amortiza si tu va trebui doar sa ragai 😀

Valeriu 18 ani

Penisul meu are o inclinatie de 16°spre stanga.E normal asta si daca nu ce pot face ?

Hm ,15° ar fi normal , 17° ar fi tot normal .. dar 16°!!!! Asta e pervers la maxim ( sunt singurul care se tavaleste de ras cand si-l inchipuie pe tip cu un raportor in mana masurand-u-si inclinatia pulii ?:)))) )

Mariana 14 ani

Vreau sa ma culc prima data cu prietenul meu de aceaiasi varsta cu mine . Ma irita insa penisul lui .Am fost de cateva ori dezbracati in pat si penisul lui in erectie sta lipit de burta iar capul aproape ca ii atinge buricul .Este tare si aproape ca nu se lasa miscat .E normal asa ceva ?

E absolut normal Mariana .Natura a avut grija de asta iar penisul se inclina odata cu varsta .De aceea la oamenii in varsta, penisul atarna in jos la cei de varsta medie sta drept iar la cei tineri sta lipit de burta .E o masura de siguranta pe care natura a luat-o ca nu cumva sa fie folosit prea devreme .In mod normal penisul atinge un unghi de 90° fata de burta cam pe la 20 de ani , asa ca mai ai cativa ani de asteptat pana cand penisul prietenului tau a atins unghiul optim .

Acest articol a fost publicat în Umor. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Psihotanti -Update

  1. Suflete zice:

    Ironie de cea mai fina calitate si un simt al umorului foarte bine dezvoltat

  2. iulia zice:

    Ce-ti mai place sa te joci de-a doctoru', nea' ursulica…Te pupa ursoaica ta blonda preferata

  3. Radu zice:

    Tanti, tanti mi-au curs balele in timp ce am citit sfaturile tale, crezi ca sunt pervers, si daca da, ce pot sa-ti fac?!

Lasă un comentariu