Probleme care intervin in viata de familie si rezolvarea lor (din punctul de vedere masculin )

1.Veniti seara acasa, obosit de la servici , mancarea nu e pe masa si nici macar nu e gata, pentru ca sotia ,in loc sa faca asta, a stat toata dupa amiaza la taclale si cafea cu prietena .Un tip coleric, si-ar iesi imediat din minti si ar incepe sa arunce cu farfuriile din vitrina in capul nevestii ,iar ea drept razbunare, i-ar pune la prajit in friteusa,costumul pentru serate deosebite .Asta te scoate si mai tare din minti si-i bagi pisica in cuptorul cu microunde, pentru ca nu era la indemana nici unul din copii .Sa fim seriosi ! Asta e doar un mic exemplu ,de o cearta normala in familie ,(care in mod normal se uita pana a doua zi ) dar daca nu se da atentie la astfel de certuri .. e drumul cel mai sigur spre avocatul care se ocupa cu divortutrile .E cazul sa va corectati comportamentul deci.Asa ca sa o luam de la inceput .

Veniti acasa si sotia nu a facut mancare pentru ca a stat toata dupa amiaza la prietena ei la taclale si cafea .Simti cum clocotesti de nervi , dar strangi din dinti , inghiti si cu cel mai calm ton din lume ii spui ceva dragut ,de genul ;“Nu e nimic draga mea .. si asa mancarea ta are un gust de toata jena si nu se poate manca „ sau „ si ce daca nu ai facut mancare .. ma bucur cel putin ca,curva aia batrana de prietena, a trebuit sa te suporte toata ziua sa vada si ea cum e, ca pe mine nu ma crede !“Precis ca dupa astfel de vorbe frumoase , sotia o sa-ti aduca papucii de casa la pat ,un castronel cu „chips „ si o sa va uitati impreuna linistiti la televizor toata seara .

2. Tocmai vrei sa te duci sa-ti faci dusul tau lunar si constati cu stupoare ca iar sunt fire de par lipite pe sapun .Poti sa suporti multe in viata asta casnica,dar asta chiar ca te scoate din minti .Asa ca iei si tu caseta cu machiajele sotiei si le bagi in cuptor langa tava cu friptura care tocmai se prajeste .Ghinion ca in aceeasi zi ,sunteti invitati la seful tau la masa, care o sa te intampine cu cuvintele ;“data viitoare sa-ti lasi bunica acasa „ .Sotia o sa se faca la fata rosie ca un curcan, o sa explodeze si o sa-i traga un genunchi in coaie sefului ,care la randul lui se va face rosu la fata de durere ..asa ca, pe drumul spre casa poti sa-ti iei de la un chiosc, un ziar cu anunturi de locuri de munca .Deci iar e fals !! Inca o data !
Vrei sa faci dusul lunar si gasesti par pe sapun .Si ?? Ce e asa de rau in asta ? Inseamna ca sotia ta se spala macar din cand in cand :Si nu numai asta ! Inseamna ca spala si copii si-i pastreaza curati ( in masura in care asa ceva e posibil ) .Si mai gandeste-te ca nici sotiei nu-i e usor sa suporte naravurile tale . De exemplu, obisnuinta de a te descalta de pantofi langa pat si picoarele cu ciorapii de 2 saptamani sa le pui pe masa langa castronelul cu chips .Sau sa-i lipesti de nas, chilotii tai de un maro ciudat si sa o intrebi ;“ puisor, miroase un pic .. ce spui ? pot sa-i mai port si maine sau ….“

3.La toaleta nu te-ai asezat pe buda si iar ai stropit tot imprejur . Iei camasa de noapte a sotiei ,care tocmai a scos-o din masina de spalat si stergi frumos cu ea peste tot urmele de urina .Sotia nestiutoare, o ia si se duce cu ea in gradina sa o atarne pe sarma la uscat .Si tocmai atunci vine si vecina in vizita , iar sotia vrea sa-i arate ce frumos miroase noul detergent .Vecina miroase camasa de noapte si remarca; „ Stii am auzit ca femeile care fac pe ele in pat ,nu sunt in realitate satisfacute sexual !“ Sotia se face mai intai rosie pana la radacina parului .. isi iese din fire … ia camasa de pe sarma si i-o indeasa vecinei in gura , ceea ce-i aduce un denunt, pentru agresiune corporala .Deci iar fals !! Ce ai putea sa faci ? E normal ca un barbat sa nu trebuiasca sa se aseze pe wc .Si dupa 3 beri, e la fel de normal sa nu mai ai tinta asa de buna .Dar sa folosesti pentru asta camasa proaspat spalata a sotiei e fals . Ia mai bine o pereche de jeans de-ai baiatului si sigur nu o sa te suspecteze nimeni .Daca nu ai la indemana asa ceva e buna si pisica .Numai ca dupa ce ai sters urmele de urina cu ea, e indicat sa o bagi in masina de spalat, ca sa stergi urmele actiunii .

4.Cand ai bagat pisica in masina de spalat ai pus detergent , numai ca in loc de „cocolino „ ai pus praf pentru apretat , asa ca sotia o sa scoata saraca pisica afara,care arata acum ca un porc tepos .Normal ca o sa-si iasa din fire si o sa se retraga cu pisica in dormitor, nu inainte sa-ti aminteasca ,ca poti sa uiti pentru o bucata buna de timp sexul .Tu o sa pleci in primul birt sa-ti ineci amarul cu cateva pahare de vodca .Din pacate uiti sa le dai un somnifer puternic copiilor , care cand se vad de capul lor singuri acasa, stau pana tarziu la televizor .Se transmite o emisiune despre astronauti si zborurile in cosmos, ceea ce inaripeaza fantezia lor la maxim si incep sa experimenteze .Rolul nobil de astronaut, il preia dragul tau papagal „Miki“ .Testul de rezistenta la zbor, il reuseste cu bravura papagalul, in uscatorul de rufe ..desi are ceva probleme cu echilibrul dupa experienta asta… Testul de comportament in stare de imponderabilitate e destul de greu de simulat .E infasurat bine cu banda adeziva si e aruncat de zece ori in sus .Si testul asta il reuseste saraca pasare, cu exceptia catorva pene care au ramas lipite pe banda adeziva , fapt ce aduce proteste serioase din parte acestuia. .Restul de pene le-a pierdut in cuptor, la testul de rezistenta la supraincalzire. .Cand in sfarsit vii acasa, tocmai e ceremonia de imormantare a astronautului in devenire, pentru ca peste testul de rezistenta la frig, in congelator, nu a reusit sa mai treaca .Deci iar fals !! In astfel de cazuri du-ti copii mai intai la socri .Acolo o sa preia rolul de astronaut ,in loc de papagalul tau , pestisorul exotic din acvariul acestora, asa ca in final, in sicriu o sa stea pestisorul si papagalul tau e salvat .Dupa asta, in loc sa te duci la birt, mergi la usa dormitorului si zgaraie usor cu degetele pe usa si cu o voce suava cere scuze sotiei pentru incident si promite-i ca pentru asta incepand de acum, o sa te speli pe dinti, de doua ori pe saptamana :Asta o sa o impresioneze pana la lacrimi, iar tu profiti de momentul ei de slabiciune si o imbratisezi .Sa nu uiti ,ca inainte de asta sa-ti iei o pijama curata, apa de gura si deodorant .Efect garantat pentru o impacare rapida .

5.Esti in vizita la socri .Pentru ca netrebnicii de copii au omorat pestisorul din acvariu ,a trebuit sa-i lasi acasa si ca sa nu faca prostii cat timp sunt singuri, i-ai incuiat in dulap .Pisica cu alura de porc tepos a luat-o sotia ta cu ea ,pentru ca tatal ei e preparator de animale impaiate si vrea sa incerce daca poate, sa-i faca parul iar moale .Cu aceasta ocazie, ti-ai luat o camasa curata si chiar ciorapii sunt doar cateva zile purtati .Sotia e bine dispusa , numai socrii sunt ceva mai rezervati datorita incidentului cu pestisorul .Si nu numai asta ! Ca in afara de pestisor, „neastamparatii „ au mai distrus bunicilor televizorul ,doua scaune ,vitrina din sufragerie si masina de gaurit a bunicului .In special bunica e cam ranchiunoasa in astfel de cazuri .Tu ai datoria sa tii pisica, in timp ce socrul incearca sa-i faca blana iar moale .Dupa ce mai multe metode nu au dat rezultate ,se ia hotararea sa i se rada blana .Aparatul de ras, se dovedeste destul de repede ca e prea mic pentru un razboi asa de mare , asa ca socrul aduce foarfeca electrica de taiat gardul viu .Sotia ta nu e prea incantata de idee ,iar pisica e total impotriva .Isi infige coltii de cateva ori in mana ta, si-i lasa vreo doua urme de gheara pe fata socrului .De durere socrul se trage intr-o parte cu foarfeca in functiune si taie palmierul preferat al soacrei , in timp ce tu lesini de durere si dai drumul la pisica .In panica, pisica mai sparge vreo doua vaze chinezesti ,seviciul de cafea si darama acvariul, inainte sa dispara pe fereastra salvatoare .Cam scurta viata , a avut pestisorul cel nou in acvariu ..Toate aceste evenimente le afli ulterior, de la sotia ta care adanc jignita te anunta ca te-a parasit si se muta la mama ei . Cand te trezesti din lesin esti afara pe iarba iar langa tine se odihneste socrul pe care sotia lui l-a dat afara din casa .Ce ai facut de data asta fals ?? Chiar nimic .Toate evenimentele astea au fost dirijate de o putere mai mare decat a ta ! Asa ca nu-ti ramane decat sa te scoli, sa te duci acasa, sa-l iei si pe socru cu tine , sa lasi copii in dulap si sa astepti .Timpul vindeca toate ranile –spune o adanca intelepciune romaneasca -asa ca de ce nu si cele ale sotiei si soacrei tale ??:D

Acest articol a fost publicat în Umor. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu