Reguli pentru jocul"golf de camera "

1.Fiecare jucator trebuie sa aiba dotarea tehnica necesara ! De obicei o crosa si doua mingi
2. Folosirea terenului de golf se va face numai cu incuviintarea propietarului gaurii .

3.Spre deosebire de jocul de golf jucat in natura , la acest joc, ideea este sa reusesti sa bagi crosa in gaura iar mingiile sa ramana afara !
4.Ca sa se poata juca un joc satisfacator, jucatorul trebuie sa aiba o crosa rigida ! Propietarul gaurii are dreptul sa verifice duritatea acestora !
5.Propietarul isi rezerva dreptul de a respinge jucatorii cu crose prea lungi, sau prea groase, pentru a evita deteriorarea gaurii .
6.Telul jocului, este aplicarea atator lovituri de crosa ,cate sunt necesare , in asa fel incat gaura sa fie plina si propietarul multumit .Intreruperea jocului inainte de atingerea telului se pedepseste cu retragerea licentei.
7.Este considerat ca fiind nepoliticos, sa se inceapa jocul la gaura imediat dupa ce ai sosit . Jucatorii experimentati cerceteaza mai intai terenul ,movilele si vaile terenului de golf .
8.Se avertizeaza toti jucatorii, ca nu e permis in timpul jocului aluzii la alte terenuri de golf pe care a mai sustinut partide .Se cunosc cazuri cand propietarul terenului si-a iesit intr-un asa hal din fire, incat a afectat serios dotarea tehnica a jucatorului !
9.La multe terenuri de golf, e necesara in ultimii ani folosirea unei umbrele .
10.Jucatorii nu au dreptul sa creada ca terenul de joc e mereu disponibil.In acest fel se pot evita dezamagirile in cazul lucrarilor temporare de revizie .In astfel de situatii se recomanda mult tact.Jucatorii experimentati pot gasi in astfel de situatii, alternative ale jocului de golf .
11.Jucatorii trebuie sa-si planifice bine partidele de golf .In special cand joaca pentru prima data pe un teren .In astfel de cazuri, jucatorii mai vechi, pot deveni agresivi uneori, cand descopera ca un alt jucator,joaca golf pe un teren, care pana atunci era considerat un teren privat.
12.Propietarul terenului se obliga sa se ocupe de ingrijirea terenului (inlaturarea tufisurilor sau orice altceva care ingreuneaza vizibilitatea gaurii )
13.Este neaparat necesara aprobarea propietarului ,cand un jucator vrea sa inceapa jocul de golf in partea din spate a terenului !
14.Un joc calm si moderat este recomandat .Totusi , orice jucator trebuie sa fie pregatit sa mareasca ritmul de joc daca propietarul solicita asa ceva .
15.Se considera un joc excelent ,atunci cand aceeiasi gaura ,este nimerita de mai multe ori in timpul aceluiasi joc (daca timpul permite bineinteles ).

….Mult succes la antrenamente !!!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Umor. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Reguli pentru jocul"golf de camera "

 1. clorofila zice:

  Te citez! „….Mult succes la antrenamente !!!”Domnuuu` antrenorrr!Eu nu stiu sa joc golf, decat asaaa, teoretiiic.Ma invatzati si pe mine cum se face?Upsss! Se joaca…!Scuze … (hi-hi-hi)Va zic, solemn, cu (o) mana pe „conserva de peshte” si cu cealalta, ascunsa la spate cu doua degete incrucisahte (da! cu alea doua la care va ganditsi: indexu` si mijlociu` – una peste alta) ca nu am sa va scot multi peri albi.Cu zambet marshav intiparit, vizibil si marcant pe dantura, va shoptesc la ureche: Dar, daca suntetsi urs polar….nu mai conteaza! 😀

 2. Sandu zice:

  Eu unul as obliga proprietarii sa defriseze tufisurile. Pai ce te faci daca jucatorul este miop si lipsit de experienta?! Numai mirosul tufisurilor si textura lor, l-ar mai putea ajuta sa gaseasca gaura. Nu exista certitidinea ca va mai avea o noua sansa sa joace si probabi isi va lustrui crosa toata viata cu amintirea tactila si olfactiva a minunatului teren.

 3. oana zice:

  Eu zic, Sandule, sa nu-ti doresti sa gasesti gaura dupa miros. E o vorba din batrani, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca :))p.s. aaa.. iti zic eu secretul, daca nu te descurci:))

 4. alexa zice:

  hmmmm, ursii stie ce spuneideea e ca trebuie sa aprofundam cunostintele, asa ca programeaza-ma la orele de antrenament

 5. sorana zice:

  Nu stiu altii cum sunt dar eu..Florin de mult mi-am scos palaria virtuala in fata ta si scrierile tale …..ce mai!! Putem juca golf cu maslina?:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s